Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوذر عباسی رئیس هیات اسکیت استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار کرد: پیست اسکیت در شهرستان‌های بیجار و مریوان فعال است، پیست اسکیت سقز تفریحی بوده و در شهرستان‌های سنندج ،دیواندره و بانه نیز پیست اسکیت وجود ندارد. 

وی افزود: سال‌های گذشته مربی توانمند در استان کردستان وجود نداشت که سال گذشته یک دوره مربیگری در شهرستان سقز برگزار سد و این کمبود‌ها تا حدی جبران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس هیات اسکیت استان کردستان گفت: مهمترین هدف هیات استان، خارج کردن اسکیت از حالت انحصاری است چرا که در دوره‌های گذشته یک حالت انحصاری در این ورزش در استان به وجود آمده و تلاش هم این بوده که اسکیت همچنان در اختیار افراد خاصی باقی بماند. 

وی ادامه داد: اکنون با وجود اینکه هیچ فضایی در شهرستان سنندج برای تمرین ورزشکاران وجود ندارد، در تیچراسکیت پارک دیدگاه، پارک کودک و نیز به صورت خیابانی تمریناتی انجام می‌شود. 

رئیس هیات اسکیت استان کردستان تصریح کرد: این تمرینات به صورت مقطعی فقط در فصل بهار و تابستان امکان انجام می‌شود و نیز امکان آسیب‌های فراوانی برای ورزشکاران به علت استاندارد نبودن فضاها وجود دارد.

وی بیان کرد: پرورش یک قهرمان تنها با تمرینات مستمر امکان دارد و تمرینات فصلی و مقطعی این بازدهی را ندارد. 

عباسی ضمن اشاره به تفاهم‌نامه مشترک میان کارشناسان فدراسیون اسکیت و کارشناسان اداره ورزش و جوانان، تاکید کرد: با وجود اینکه کفش‌های اسکیت هیچ آسیبی به کفپوش سالن‌ها نمی‌رساند اما با این وجود باز هم ادارات مربوطه به این بهانه، برای تمرینات فصل سرد سال سالن در اختیار هیات اسکیت قرار نمی‌دهند.

به گفته این مسئول، با وجود شرایط موجود و کمبود امکانات در استان، سال ۹۸ در مسابقات کشوری در اصفهان یک مدال نقره و دو مدال برنز کسب کردیم و مقام‌های ارزشمند دیگری در سال‌های گذشته داشته‌ایم. 

وی با ابراز خرسندی از استقبال بسیار خوب مردم استان از این رشته ورزشی، گفت: استقبال بسیار خوبی از اسکیت وجود دارد اما نه در حوزه قهرمانی بلکه بیشتر در حوزه تفریحی است که این مساله به دلیل نبود نظارت هیات در گذشته و وارد نکردن اسکیت به فضای مسابقه و قهرمانی است.

عباسی همچنین گفت: فراهم کردن پیست اسکیت در مرکز استان در اولویت هیات است، البته با فراهم‌شدن پیست امکان اشتغال‌زایی مستقیم برای حداقل ۱۰ نفر وجود دارد و نیز هزینه‌های هیات به صورت کامل از این محل تامین خواهد شد. 

وی ادامه داد: بعد از فراهم شدن پیست مناسب جهت فعالیت ورزشکاران در شهرستان سنندج، برگزاری دوره‌های مربیگری و تلاش برای برنامه استعدادیابی از دیگر اولویت‌های هیات اسکیت استان است. 

به گفته وی، با هماهنگی‌های انجام شده با مسئول ورزش آموزش و پرورش استان، توافقی به وجود آمده تا از مدارس حاشیه شهر به صورت پایلوت دانش‌آموزانی برای آموزش اسکیت رایگان با امکانات رایگان معرفی شوند. 

انتهای پیام ۲۳۳۰/۸۰

منبع: فارس

کلیدواژه: هیات اسکیت استان استان کردستان پیست اسکیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۷۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان در سنندج
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد